tiistai 18. joulukuuta 2012

Damn you Masterchef!

Mä en katso telkkaria, tai no töissä tauoilla tulee kyseistä kapistusta tuijotettuu jonkin verran, streamaan sarjani verkosta koska tällä duunilla on turha koukkuuntua johonkin kun jaksot jää välistä jne. Töissä olen useinmiten tauolla kun Ruotsin kanavilta tulee Masterchef USA, onnistuin löytämään kyseisen sarjan youtubesta ja nyt oon ihan fiiliksissä, haluun itsekin tehdä kohokkaita, raputerriinejä (vaatii ehkä vähän googlausta eka), salsaa ja kenties uskaltaisin tehdä ekat kokeilut pihvien paistamiseen.

Onneksi kohta olis juhlat tulossa, kun tammikuun alussa neiti nollaseiska viettää 6 vuotis synttäreitään. Eli pääsen kokkailee lastenkekkereille ja aikuisten kekkereille.

Kuulemma perheeni ovat laittaneet vedonlyönnin pystyyn että selviääkö valkoiset sohvani valkoisina niistä bailuista. Lisäpaineita tuottaa tammikuun loppuun kaavailemani 1v tuparit.

                                                   Pitäisikö tehdä tälläinen kakku?

Kyseinen kakku oli meidän tulkinta homokakusta kun osallistuttiin kilpailuun jossa piti leipoa homokakku tasavertaisuuden puolesta. Me muuten voitettiin kyseinen kisa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti