torstai 16. tammikuuta 2014

Pakkasparadoksi

Syksyllä kokeilimme edelliskauden talvivaatteita ja ne oli sopivat, innostuin jopa myymään ylimääräisiä pois. Nyt iski kenties talven ainoa pakkasviikko ja silloinhan ei puhuta mistään lempeistä miinus viisi astetta, ehei nyt on kunnon Suomalainen kireät miinus kakskytä. Tämä on normaalia ja on toki rasittavaa rapata auton ruudut ja ärsyttävää kun vauvaa ei viitsi ulos nukuttaa. Lunta sen sijaan on niin vähän että nollaseiska kiukkuilee kun pulkkamäkeen ei vaan yksinkertaisesti voi mennä ja peffiksetkin on ties missä. 
Toki ymmärrän lasteni pointin mutta, ensiksi nollaseiska sanoo että molon rainbow haalari tuntuu ahtaalta, no niinhän se kasvupyrähdys oli vaivihkaa tullut joten rainbow meni kaappiin odottamaan joko myyntiä tai nollakolmetoista. Sitten tuli kengät, vikingin gore tex kengät eivät ole kovinkaan lämpimät ja olin koko ajan ostamassa pakkaskengät mutta pakkasta ei koskaan tullut joten se jäi, nyt mietin jos säätiedotukset pitää paikkansa ja talvi on ohi viikon kuluttua niin kannattaako pakkaskenkiä enää ostaa vai laitanko sen rahan vaikkapa säästöön?

Jotenkin kadehdin ihmisiä jotka asuu lämmössä, lapsille ostetaan vaatteita jotka käy vuoden ympäri, kylmemmille keleille käsketään laittaa huppari. Täällä Suomessa vanhempien pitää hankkia talvivaatteet ja kengät, välikausivaattwet ja kengät sekä kesävaatteet ja kengät. 

Jee. Jee.

Tämäkin ihanuus taisi jäädä hutiostokseksi, liian iso vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti